<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=293892170016294&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Siirry suoraan sisältöön
Piirroskuva, jossa ihmisiä eri puuhissa

Yhteistyökumppanit

Jäsenemme voivat hyödyntää yhteistyökumppaniemme palveluja ja ovat oikeutettuja alennuksiin heidän tarjoamistaan koulutuksistaan ja muista palveluista.

Yhdistyksellemme on tärkeää tehdä yhteistyötä, käydä keskustelua ja vaikuttaa yhdessä alamme asioihin.

Jos sinua tai edustamaasi organisaatiota kiinnostaa yhteistyö kanssamme, ota yhteys puheenjohtaja Johanna Juntuseen: johanna.juntunen@digmarit.fi

Markkinointikollektiivin logo

Markkinointikollektiivi

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.  MarkkinointiKollektiivin tapahtumista, koulutuksista, sisällöistä ja yhteisöstä haetaan oppia, oivalluksia ja inspiraatiota omaan työhön.

Grafia logo

Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia

Yli 1200 ammattilaisen Grafia edistää suomalaisen visuaalisen viestinnän alaa ja ajaa jäsentensä etua. Grafia tuo yhteen ja vaikuttaa!

 

berggren_logo_virallinen

Berggren

Berggren Group on eurooppalainen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa työskentelee yli 160 alan huippuosaajaa. Luomme monipuolisella IPR-osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä.

IPR-TIETOPANKKI
Berggren on koonnut IPR-tietopankkisivulle asiantuntijoidensa kirjoittamia oppaita, joissa kerrotaan kuinka voit hyödyntää aineettomia oikeuksia liiketoiminnassasi.

corellia-mainlogo

Corellia Oy

Corellia on viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten sekä Microsoft-asiantuntijoiden koulutuskumppani.  Corellia on sertifioitu Adoben tuotteiden kouluttaja, joka kouluttaa myös mm. mobiili- ja web-suunnittelua ja videoiden tekemistä. Corellia tarjoaa -20% omista koulutuksistaan meidän jäsenillemme pysyvästi.

 

Piilo-osaajat logo

Piilo-osaajat ry

Piilo-osaajat ry on valtakunnallinen eri alojen asiantuntijaverkosto, työnhakuyhteisö ja osaajagalleria, joka tekee osaajien löytämisestä ja osaamisen markkinoinnista helppoa, hyödyllistä ja kuplivan hauskaa! Digmarit ry tukee piilo-osaajien toimintaa.

hailer logo

Hailer

Hailer on kotimainen ohjelmistoyritys joka on perustettu vuonna 2016. Hailer ohjelmiston avulla yritys tai yhteisö voi yhdistää keskeisimmät prosessit ja kommunikoinnin yhteen työkaluun. Haileria käytetään esimerkiksi CRM -toimintoihin, projektinhallintaan, tiedostojen hallintaan, tiketittien ja työpyyntöjen käsittelyyn.