<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=293892170016294&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Siirry suoraan sisältöön
Piirroskuva, jossa nainen kouluttautumassa.

Koulutukset ja tapahtumat

Digmarit on yhdistys, joka järjestää aktiivisesti koulutuksia ja tapahtumia jäsenilleen ympäri vuoden.

Ammatilliset koulutukset

Järjestämme jäsentemme ammatillista osaamista kartuttavia koulutuksia verkossa sekä useissa kaupungeissa ympäri Suomen. Tarjoamme korkeatasoiset koulutukset jäsenillemme aina edullisimpaan hintaan – ja osa koulutuksista on tarkoitettu pelkästään jäsenillemme. 

Jäsentapahtumat

Järjestämme jäsenillemme myös hauskoja jäsentapahtumia, joissa tärkeintä on kohdata toisia ihmisiä rennoissa merkeissä. Näillä tapahtumilla on merkitystä jäsentemme palautumisessa ja jaksamisessa!

Digmaritin omiin tapahtumiin ilmoittaudut kätevästi verkkokaupassamme

Digmaritin tapahtumiin ilmoittaudutaan yhdistyksen oman verkkokaupan kautta. Näet kuitenkin yhdistyksen tapahtumat myös Erton tapahtumakalenterista, joka kokoaa yhteen kaikki Erton ja sen jäsenyhdistysten tapahtumat.

Digmaritin verkkokauppa

Erton koulutukset ja tapahtumat

Digmaritin jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua myös Erton vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. 

Erton tapahtumakalenterista näet myös oman asuinpaikkasi aluejärjestön järjestämät vapaa-ajan tapahtumat.

Siirry Erton tapahtumakalenteriin

Koulutusstipendi

Jäsenillämme on mahdollisuus hakea koulutusstipendiä koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin, jotka liittyvät omaan ammattiin, työelämään tai ammattijärjestö- ja luottamustoimintaan. Koulutusstipendiä voi hakea myös ammattiosaamista tai työssäjaksamista tukevaan kuntoutukseen tai koulutukseen. Stipendin arvo voi olla maksimissaan 250 euroa ja sen voi saada kerran vuodessa.

Katso hakuohjeet ›

 

Tulevat tapahtumamme