<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=293892170016294&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Siirry suoraan sisältöön
Piirroskuva, jossa joogaava nainen ja taka-alalla ihmisjoukko

Jäsenedut

Jäsenenä saat käyttöösi sekä Digmaritin omat että Erton jäsenedut. 

Digmarit ry:n edut

Koulutukset

Järjestämme jäsentemme ammatillista osaamista kartuttavia koulutuksia verkossa sekä useissa kaupungeissa ympäri Suomen. Tarjoamme korkeatasoiset koulutukset jäsenillemme aina edullisimpaan hintaan – ja osa koulutuksista on tarkoitettu pelkästään jäsenillemme. 

Tutustu koulutuksiin

Corellian koulutuksista -20% alennus

Corellia tarjoaa -20% omista koulutuksistaan meidän jäsenillemme pysyvästi. Corellia on sertifioitu Adoben tuotteiden kouluttaja, joka kouluttaa myös mm. mobiili- ja web-suunnittelua ja videoiden tekemistä.

Tutustu kumppaniin ›

Tutustu myös muihin kumppaneihin

Digmaritille on tärkeää verkostoitua ja tehdä yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa. Löydät kaikki viralliset kumppanimme sivuiltamme.

Matkakorvaus vuosikokouksiin

Yhdistyksemme maksaa vuosikokouksiin osallistuville jäsenille matkakulut edullisimman kulkuneuvon mukaan Suomen sisällä. Matkalaskuhakemuksen voi täyttää suoraan sivuillamme.

Mentorointi

Jäsenemme on oikeutettuja ilmaiseen 30 minuutin mentorointiin joka vuosi. Mentoroinnista voi olla apua esimerkiksi silloin, kun kaipaat uutta suuntaa urallesi tai tunnet olevasi työurallasi taitekohdassa. Olemme koonneet mentoroinnista tietoa omalle sivulleen

Koulutusstipendi

Jäsenillämme on mahdollisuus hakea koulutusstipendiä koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin, jotka liittyvät omaan ammattiin, työelämään tai ammattijärjestö- ja luottamustoimintaan. Koulutusstipendiä voi hakea myös ammattiosaamista tai työssäjaksamista tukevaan kuntoutukseen tai koulutukseen. Stipendin arvo voi olla maksimissaan 250 euroa ja sen voi saada kerran vuodessa. 

Katso hakuohjeet ›

Erton jäsenpalvelut ja edut

Neuvonta

Erton työsuhdeneuvonnasta saat maksutta henkilökohtaista apua kaikissa arjen työelämään liittyvissä kysymyksissä. Jos kohdallesi osuu ikävä tilanne työpaikalla, saat nopeasti tukea ja juridista turvaa. Jäsenrekisterimme auttaa sinua jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Erton nettisivuilta.

Työttömyysturva

Jäsenmaksu sisältää myös Koko-työttömyyskassan jäsenyyden, jonka kautta voit saada ansiosidonnaista päivärahaa. Et siis jää pelkän Kelan peruspäivärahan tai työmarkkinatuen varaan.

Oikeusturva

Oikeusturva tarkoittaa sitä, että Erton lakitiimi on tukenasi työelämän pulmatilanteissa. Lakitiimin apu on aina luottamuksellista.
  1. Puhelinneuvonta. Voit soittaa juristien ja asiantuntijoiden päivystysnumeroon joka arkipäivä. Puhelinneuvonnassa saat yleiset neuvot tilanteeseesi. Jo näiden neuvojen perusteella asia yleensä ratkeaa työpaikalla keskustelemalla.

  2. Juristin tarkempi neuvonta ja selvittelytyö. Mikäli tilanteesi ei ratkea puhelinneuvonnassa, voidaan ottaa tilanteesi tarkempaan selvittelyyn. Juristi selvittää, mitä on tapahtunut ja miten olisi järkevää toimia.
    
  3. Sovittelu. Joskus selvittelytyö johtaa siihen, että jäsenen halutessa juristi sovittelee erimielisyyttä työnantajan kanssa. Useimmiten kärjistynytkin tilanne saadaan sovittelulla ratkaistua.

  4. Oikeudenkäyntiturva. Mikäli sovittelukaan ei auta, voidaan asia viedä tuomioistuimen ratkaistavaksi. Jos Täysturva-jäsenelle myönnetään oikeudenkäyntiturva, oikeudenkäyntikulut maksaa Toimihenkilöliitto Erto ilman kulukattoa. Starttiturva-jäsenellä on 20 000€ kulukatto. Riita-asian viemisestä tuomioistuimeen sovitaan erikseen jäsenen ja liiton välillä. Oikeudenkäyntiturvasta päätetään tapauskohtaisesti. Sen saaminen edellyttää selkeää juridista perustetta. Lisäksi jäsenyytesi tulee olla kestänyt kolme kuukautta ennen erimielisyyden syntymistä, olet maksanut jäsenmaksut asianmukaisesti ja erimielisyys on syntynyt Erton jäsenyyden aikana. Oikeudenkäyntiturva on oikeusastekohtainen.

Luottamushenkilöiden tuki

Kouluttamamme henkilöstön edustaja eli hed on arjen apuna omalla työpaikallasi. Hän auttaa. kun tarvitset tietoa tai neuvontaa esimerkiksi työhyvinvoinnista tai vaikkapa palkankorotuksista. Mikäli työpaikallasi on ertolainen luottamushenkilö, löydät hänen tietonsa Oma Erto -asiointipalvelusta.

Erton koulutukset ja tapahtumat

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua myös Erton vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan.

Tutustu Erton tapahtumakalenteriin ›

Työsopimuksen tarkistuspalvelu

Oletko vaihtamassa työpaikkaa? Onko työnantajasi muuttamassa työsuhteesi ja samalla työsopimuksesi ehtoja? Mietityttääkö uuden työsopimuksesi sisältö? Tarkistuta työsopimuksesi Erton lakitiimin asiantuntijalla ennen sopimuksen allekirjoittamista. Otamme sinuun yhteyttä arkena 24 tunnin kuluessa!

Vakuutusturva

Täysturva-jäsenenämme saat maksutta Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksen ulkomaan matkoille. Lisäksi Turva myöntää kaikille Erton jäsenille alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista.

Ukko.fi-laskutuspalvelu

Jäsenenämme saat -20 % alennuksen Ukko.fi-laskutuspalvelusta. Edun saat käyttöösi ilmoittamalla jäsenyydestäsi Ukko.fi-asiakaspalveluun.

Muut edut vapaa-aikaan ja matkustamiseen

Oma Erto -asiointipalvelun "Jäsenedut" -osion alta löydät myös etuja matkustamiseen ja vapaa-aikaan liittyen. Näet sieltä sekä Digmaritin että Erton edut.